Naši turniri

Apartmani

DownloadPrijava

Korisni linkoviDavis cup susret BiH - Moldavija, 5-7.travnja ove godine u Teniskom klubu Mostar

Reprezentacija Bosne i Hercegovine se u okviru Davis Cupa ove godine natječe u drugoj skupini Euro / Afričke zone. Ovo je drugi meč naše reprezentacije ove godine a ako pobjedimo, u mjesecu rujnu ove godine sastat ćemo se s pobjednikom iz susreta Latvija - Portugal i ponovo ćemo biti domaćini. Upravni odbor Teniskog saveza Bosne i Hercegovine je za domaćina susreta BiH-Moldova odredio Teniski klub Mostar.

Naime struka i igrači su zaključili da je za ovaj susret za našu reprezentaciju prihvatljivija " crvena zemlja" kao podloga na kojoj će se igrati. Teniski klub Mostar zadovoljava sve kriterije za ovo domaćistvo, a kriteriji su vrlo visoki  i strogo su propisani od strane ITF-a - međunarodne teniske federacije pod čijim pokroviteljstvom je Davis Cup natjecanje.

Ovaj sportski događaj je nesumnjivo najznačajniji sportski događaj ove godine u našam gradu a to je i prvi put u povjesti našeg grada da teniska Davis Cup reprezentacija nastupa u Mostaru.

Teniski klub Mostar će od 5 do 7 travnja bit centar sportskih zbivanja BiH. Mi u teniskom klubu Mostar smo ponosni što je naš klub izabran kao domaćin i što je međunarodna teniska federacija priznala sposobnost i naše reference za organizaciju ovako važnog međunatodnog sportskog događaja.