Naši turniri

Apartmani

DownloadPrijava

Korisni linkoviTURNIR TENISKE ŠKOLE

 Teniski klub "Mostar" bio je domaćin turnira za djecu od 7 do 12 godina koji se jučer 15.11.2014.g, održao na terenima kluba u Mostaru.

Natjecalo se 30 mlađih tenisača iz četiri hercegovačka kluba. Uz tenisače iz Mostara, na turniru su se natjecali i tenisači iz tenis klubova Međugorje, Široki Brijeg i Čapljina.Turnir je bio pozivnog tipa i rezultati turnira se ne boduju niti na međunarodnoj niti na bh. listi. Ovaj turnir je  predviđen za tenisače koji treniraju i koji  do sada nisu imali prigodu nastupanja na ozbiljnijim natjecateljskim turnirima. Turnir je svojevrsnog pripremnog karaktera. Cilj ovog turnira je da mlađi tenisači osjete atmosferu i ozračje budućih natjecateljskih turnira na kojima će nastupati. Za roditelje i djecu pripremljena je i mala zakuska i druženje uz roštilj.

 

Pobjednici turnira u različitim kategorijama

U kategoriji do 9 godina starosti u skupini "A" prvo mjesto je osvojila Leona Opančar, drugo mjesto je pripalo Elli Skoko. Laura Čiček i Marina Gvozdenocić osvojile su treće, odnosno četvrto mjesto.
Iva Sivrić je osvojila prvo mjesto u skupini "B" iste kategorije, dok se Iva Perić i Lana Lukić nalaze na drugom i trećem mjestu.

U natjecateljskom dijelu dječaka, do 10 godina starosti,u grupi "A", prvo mjesto zauzeo je  Aleksa Babić. Kristijan Tumbas Kajgo osvojio je drugo mjesto. Treće mjesto je pripalo Suadu Kljako, dok se Leopold Golemac nalazi na četvrtom mjestu.

U kategoriji dječaka,do10 godina starosti, grupa "B",pobijedio je Justin Ilić,drugo mjesto zauzeo je Benedikt Ostojić a treće i četvrto Noah Alić i Toni Šimić.

U kategoriji djevojčica do 10 godina starosti pobijedila je Marija Doko, druga je bila Nika Erić, a treća i četvrta Maria Ivanković i Zara Osmić

U konkurenciji iznad 11 godina za dječake pobijedio je Adrian Aralo. Drugo i treće mjesto pripalo je Domagoju Kozomari, odnosno Marku Glavašu, dok se Leon Raspudić plasirao na četvrto mjesto.

Lejla Husić je pobijedila u kategoriji djevojčica iznad 11 godina. Druga je Lucija Golemac, a treće mjesto osvojila je Nea Anja Domazet.