Naši turniri

Apartmani

DownloadPrijava

Korisni linkoviTURNIR VETERANA HB 2014

Hercegovina Tour-završni susret sezone

Završena je ovogodišnja natjecateljska sezona po kalendaru Hercegovina Toura.  Završni susret između veterana-rekreativaca HB, +35 protiv njihovih mlađih kolega, -35, odigran je 06.12.2014 god. u Teniskom klubu Mostar, u Ulici kneza Mihajla Viševića Humskog b.b.

Šest najboljih iz kategorije +35 i to Igor Musa Mostar, Dalibor Jarak Čaoljina, Vito Ćorić Široki Brijeg, Dragan Marković Mostar, Boris Skoko Široki Brijeg i Patrik Ćavar Metković  su se suprostavili ekipi mlađih od 35 godina u sastavu, Nikola čolak, Ivan Čolak, Marko Naletilić iz Širokog Brijega, Željko Dodig Međugorje, Ante Čamber Posušje, i Zoran Marjanović Mostar, I. Musa Široki Brijeg. Meč je odigran po formatu 6 singlova i tri meča parova. Pobjedu su odnijeli mlađi i to uvjerljivo 7/2. U igri pojedinačno rezultat je bio 5/1 a u parovima 2/1 za ekipu -35. Rezultatski je uvjerljivo ali ako analizitamo kompletan meč vidljivo je da su četiri meča odlučena u super tie breaku što govori o rezultatskoj neizvjesnosti do samog kraja tih mečeva.

Na kraju treba reći da je ovo prvi ekipni susret ove dvije kategorije igrača, da je protekao u druženju i sportskom ozračju a opći je dojam da je ovo početak jedne lijepe i duge tradicije.

Kompletne rezultate ovog susreta možete pogledati ovdje