Naši turniri

Apartmani

DownloadPrijava

Korisni linkoviMaškare najmanjh tenisača

Uz igru i ples maskirani mališani uživali u maskenbalu

U tenis Klubu Mostar jučer se organizirala velika zabava sa sve članove ovog kluba, ali i one koji to tek žele biti. Jedino pravilo zabave je bilo da se mališani pojave kostimirani u maske svojih omiljenih crtanih junaka. Tako su se na teniskim terenima mogle vidjeti Palčice, Elza, gusari, vukodlaci, princeze i mnoge druge maskote poznatih crtanih junaka. Cijelu zabavu uveličali su klauni koji su za najbolju maskotu maškara proglasili

Mariu Ivanković. Za pobjednika igara s klaunima proglašen je Kristian Kajgo dok je najbolji crtež imala Mia Kožul.

Uspjeh tenisača

Trenerica Vanja Ibrahimović istaknula je da je maskenbal samo jedna u nizu od zabava koje klub redovito organizira za svoje članove.

“Ujedno su tu naša djeca s kojima smo ovakve manifestacije i prije radili, ali i djeca koja se žele upisati na tenis. Klub broji oko 50 članova teniske škole i to su djeca od četiri godine i više”, istaknula je Ibrahimović. Trenerica je dodala kako tenisači ovog kluba ostvaruju vrhunske rezultate, a samo jedan od primjera je Andrej Grubišić, koji je na nedavnoj manifestaciji Izbora za sportaša godine grada Mostara proglašen najboljim kadetom godine.

“U Tenis klubu Mostar treniram skoro devet godina. Dvostruki sam državni prvak u kategorijama pojedinačno i u parovima do 16 i 18 godina. Također, proglašen sam najboljim sportašem grada i najboljim kadetom godine od strane Sportskog saveza grada Mostara”, istaknuo je Grubišić. On ističe, kako mu je posebno drago što se pored napornih treninga uvijek pronađe vremena za skupno druženje, a u klubu se zajednički slave i rođendani. Andrej se s tenisom namjerava baviti i u budućnosti, a njegov cilj je zaigrati tenis u Americi.

Radost mališana

Najveću radost maskenbal je predstavljao za najmlađe članove kluba. Osmogodišnjem Justinu Iliću ovo je jedna od najdražih zabava.

“Maskirao se u gusara. Ovo je jedan od mojih omiljenih junaka. Ovdje mi je super i lijepo se provodim. Tenisom se bavim četiri godine i planiram biti tenisač i kad odrastem”, dodao je Ilić. Četverogodišnja Sofija Nikolić nova je članica Tenis kluba i već se odlično uklopila sa svojim kolegama.

“Maskirala sam se u Elzu jer je ona moj omiljeni crtani lik. Tenis mi se jako sviđa i želja mi je da ga u budućnosti treniram”, istaknula je Nikolić. Tenis klub Mostar ovom prigodom otvorio je natječaj za upis novih članova u klub. Svi zainteresirani mogu se prijaviti putem njihovog kontakt telefona koji se nalazi na zvaničnoj stranici Tenis kluba Mostar ili dolaskom u prostorije kluba.