Naši turniri

Apartmani

DownloadPrijava

Korisni linkoviMetkovčani osvojili ˝MOSTAR INDOOR DOUBLES 2016˝

 

 

Protekli vikend, 26 veljače do 29 veljače Teniski klub Mostar je bio domaćin i organizator teniskog turnira parova za veterane starije od 35 godina.

 

Turnir se igrao po kalendaru „Teniskog saveza Herceg Bosne“ pod nazivom  ˝Mostar indoor 2016˝ a  igrao se na terenima Teniskog Centra  Mostar, ulica Kneza Mihajla Viševića Humskog b.b.

 

Na turniru su nastupili parovi iz Čapljine, Metkovića, Mostara, Širokog, Neuma, Gruda Ljubuškog...Do finala su se probili Mostarsko-Čapljinski par Dragan Marković i Dalibor Jarak i par iz Metkovića, Patrik Ćavar i Jozo Veraja. Slavili su Metkovčani i to rezultatom 62 ; 63.

 

Prethodno su u polu finalu Marković i Jarak savladali Mostarski par Musa / Primorac, rezultatom 26 ; 64 10/5 dok su pobjednici eliminirali Mostarsko Širokobriješki par Marić/Ćorić rezultatom 61 ; 75

 

Nakon finala uslijedilo je proglašenje i dodjela pehara finalistima a pobjednici i finalisti su osim pehara, a naravno i bodova na rang listi TS HB,  nagrađeni i sponzorskim poklonima i suvenirima Teniskog kluba Mostar.