Naši turniri

Apartmani

DownloadPrijava

Korisni linkoviTITULA „Državni prvak“ ZA ANDREJA GRUBIŠIĆA

 

Proteklog vikenda, 26 do 28 veljače u organizaciji Teniskog saveza BiH, na terenima Teniskog Kluba Đulić, Široki Brijeg, održano je državno prvenstvo Bosne i Hercegovine za juniore i juniorke do 18 godina.  

 

Član Teniskog kluba Mostar i reprezentacije BiH, Andrej Grubišić (1999.), ponovio je prošlogodišnji uspjeh i ostvariti veliki rezultat te ponovo postao državni prvak BiH u tenisu do 18 godina.

 

Uz svakodnevne treninge, naporan rad, velika odricanja i uz potporu kluba, a posebno zahvaljujući zalaganju i profesionalnom radu svojih trenera, Roberta Raguža i kondicijskog trenera profesora Ivana Bevande, Grubišić se ponovno učvrstio na vrhu juniorskog BiH tenisa.

 

Na teniskom turniru na kojem su sudjelovali najbolji juniori iz BiH do 18 godina, Andrej Grubišić je pobijedio redom, Eldara Fazlagića 6/0 i 6/2, Marka Galića 6/2 i 6/0, u polu finalu Filipa Džakulu 6/3 i 6/3 te konačno u finalu Šantić Hamzu iz Mostara rezultatom 6/3 6/2.

 

Na ovom državnom prvenstvu je sudjelovala i naša juniorka Marija Zovko koja je također ostvarila zapažen rezultat osvajanjem trećeg mjesta.

 

U Teniskom klubu „Mostar“ svi su ponosni na ostvarene rezultate ovih mladih i darovitih tenisača.