Naši turniri

Apartmani

DownloadPrijava

Korisni linkovi2nd MOSTAR OPEN 18&U 2017.

 

Završen je Međunarodni juniorski turnir za juniore i juniorke do 18 godina. Turnir je iz obitelji i kalendara Međunarodne teniske federacije – ITF a igrao se pod nazivom „2nd Mostar Open 18&U 2017“

 

Turnir je počeo u nedjelju 10.09.2017 godine, rang turnira je 5 i tradicionalno se održava u ovom terminu sve od 2000 godine.

 

Kvalifikacije su se igrale dva dana i to nedjelja i ponedjeljak, 10 i 11 rujna a glavni turnir je  počeo u utorak  12 rujna i trajao je šest dana. U kvalifikacijama je sudjelovalo 29 juniora i 20 juniorkI, a po četvero iz obje konkurencije se plasiralo u glavni turnir.

 

U glavnom turniru su nastupili:

 

- Muška konkurencija   32 igrača  (17 zemalja)

 

- Ženska konkurencija 32 (18 zemalja) 

 

Igrači i igračice su došli iz sljedećih zemalja: BiH, CRO, SLO, SRB, CAN, SVK, SWE, RUS, CZE, POL, AUT, ROU,TUR, GER, DEN, UKR, USA, ROU, LAT, MKD,GBR, HUN, NED (ukupno 23 ).

 

Najviše sudionika je bilo iz  Hrvatske i to  24, i iz naše zemlje 16, u obje konkurencije. Odmah iza po zastupljenosti je Slovenija sa 11. pa dalje, ostale zemlje. Iz našeg kluba , u muškoj konkurenciji nastupilo je 2 juniora.

 

Format turnira je bio na kosturu :muški 32 / ženski 32 .U turniru su se igrali i parovi i to na formatu od 16 u obje konkurencije.    

 

U finalnom meču pojedinačno u muškoj konkurenciji, sastali su se, Luka Puljić iz BiH i Filip Jeff  Planinšek iz  Slovenije, a oba su došla iz kvalifikacija. Slavio je Filip Jeff  Planinšek   rezultatom 6/4; 1/6; 6/0.

 

U ženskoj konkurenciji pojedinačno sastale su se Lana Šipek iz Hrvatske i Polina Shitikova iz Rusije. Pobijedila je  Shitikova  rezultatom: 6/0;6/3. 

 

U finalnom meču parova u muškoj konkurenciji sastali su se Hrvatski parovi :Marin Jurković i Matej Vinko Primorac, te  Borna Devald i Mile Matić. Slavili su Devald i Matić rezultatom :

 

64; 63.

 

U ženskoj konkurenciji parova u finalu su igrale: Graziella Barrett iz V. Britanije i Karla Kilić iz Hrvatske protiv Marine Pavković i Neli Šunjić iz Hrvatske. Pobijedile su  Hrvatice Pavković i Šunjić rezultatom : 6/3;4/6; 11/9.  

 

 

 Rezultate turnira pogledajte  ovdje.